Teatrul „Puck” aduce „Caravana Păpușilor” în Florești!

Teatrul de Păpuși „Puck” începe marți, 22 ianuarie 2019, seria de spectacole „Caravana Păpușilor”, prezentate în Florești.

Astfel, micii spectatori din comună sunt așteptați, mâine, de la ora 18.00, la Casa de Cultură, la spectacolul „Crăiasa zăpezii”, după Hans Christian, în regia lui Traian Savinescu.

Basmul are în prim-plan prietenia și solidaritatea, într-un univers de gheață. Obstacolele pe care Gerda le depășește, cu efort și sacrificii, pentru a-și proba devotamentul față de Edgar, dau seama despre forța unui caracter în devenire. Un personaj special este și renul Kariboo, foarte îndrăgit de copii, care dă o notă de umor aparte spectacolului.

În distribuție: Frunzina Anghel/ Laura Corpodean, Ramona Atanasoaie / Angelica Pamfilie, Andreea Bolovan, Ion Iurcu, Călin Mureșan/ Iulian Lunguși Andra Ștefan. Scenografia este semnată de Epaminonda Tiotiu, designul video de Gaal Csaba și sculptura de Marin Florin.

Seria spectacolelor susținute de echipa Teatrului de Păpuși „Puck”, în Florești, va continua în luna februarie cu piesa „Frumoasa din Pădurea Adormită”, în regia lui Gabriel Apostol, în luna martie – „Rățușca cea urâtă”, regia Varga Ibolya, în aprilie – „Strada cu îngeri”, în regia lui Decebal Marin, și în mai – spectacolul „Capra cu trei iezi”, regia Doina Dejica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.