„TENET” aduce universul Science Fiction, la Movie Nights, în Iulius Mall Cluj

Încă nu ai plecat în concediu și te gândești că ratezi toată distracția de la malul mării sau de la cabană? La Iulius Mall Cluj îți aducem vibe-ul relaxant al serilor de vară cu un lungmetraj lansat anul trecut, dar și mici colțuri de lume, prin obiecte vintage.

Cu un buget estimat la aproape 200 de milioane de dolari, pelicula „TENET„, lansată anul trecut, care a fost considerată salvatoarea lumii cinematografice, în contextul provocat de COVID-19, se va vedea în acest weekend la Iulius Mall ClujVineri, 16 iulie 2021, la Movie Nights ne așezăm confortabil pe pufuri, pături sau chiar pe iarba din Iulius Parc, de la ora 21.30intrăm în universul SF împreună cu un agent secret, interpretat de John David Washington, și plecăm într-o misiune de salvare a lumii. Pentru a urmări impresionanta călătorie, participanții trebuie să facă dovada vaccinării împotriva COVID-19 sau să prezinte un test PCR negativ. Mai multe detalii afli pe pagina de Facebook a Movie Nights. Partenerii evenimentului sunt CEMACON, Wonderland Cluj Resort și Softvision.

Aventură poate fi și o plimbare prin magazinele din Iulius Mall Cluj, unde reducerile estivale ajung și până la 70%. Dezvoltă-ți skill-ul de spion în căutarea pieselor vestimentare care îți definesc stilul. Fantezii florale, pantaloni largi, fuste midi vaporoase, detalii transparente sau poncho-uri sunt doar câteva dintre trendurile acestui an, însă, pentru mai multă inspirație, poți consulta catalogul online.

Aptitudinile de agent le poți deprinde și în timp ce aduni informații despre obiectele cu patina timpului, aduse de expozanți în Atrium. Sâmbătă și duminică, pe 17 și 18 iulie, oamenii pasionați de cultură, istorie și conservarea valorilor vor pune la dispoziția publicului piese cu povești încântătoare. Printre exponate se vor regăsi bijuterii eleganteceasuri de colecțieporțelanuriargintărievinilurinumismaticăfilateliepiese de mic mobiliertablouridecorațiuni și multe alte articole. De altfel, piesele trecutului poartă cu ele semnificații pe care publicul interesat le poate afla de la colecționari.

Weekend-ul acesta, „complete your summer mission” în Iulius Mall Cluj!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.