Țenter și Cristescu, după victoria de la Oradea care a adus prima cupă a României din istoria bashetului masculin clujean

Baschetbaliștii de la U-BT Cluj-Napoca au reușit să câștige finala Cupei României în „vulcanul” Sălii Sporturilor „Antonio Alexe” din Oradea în fața echipei gazdă, CSM, scor 82-75, câștigând astfel prima cupă a României din istoria baschetului masculin clujean.

u bt cluj bucurie cupa romaniei finala

Antrenorul Marcel Țenter s-a declarat satisfăcut de evoluției jucătorilor săi în meciul cu Oradea, căreia a ținut să le mulțumească pentru efort și dăruire, cât și fanilor care au făcut deplasarea la Oradea.

„În primul rând, vreau să mulțumesc soției mele, copiilor mei și tuturor celor care au fost alături de mine în momente de mare stres. În al doilea rând, vreau să felicit echipa pentru că au demonstrat băieții aceștia că, chiar și în condiții extrem de vitregi precum astăzi, când publicul orădean a făcut o presiune extraordinară asupra noastră, am reușit să tragem de noi și să jucăm un baschet de care să fim mândri. Sunt foarte fericit pentru acest trofeu și sper ca acesta să închege și mai mult echipa noastră, să jucăm din ce în ce mai bine în continuare. Toți jucătorii au jucat bine, însă, în condițiile regulamentului acestei competiții, vreau să îl felicit pe Nandor Kuti, a jucat extraordinar pentru vârsta lui, pentru minutele pe care le-a primit în acest campionat, a dovedit un joc fenomenal! Îi mulțumesc și sper că va continua tot așa, să devină un jucător foarte important pentru noi, dar și pentru naționala României! A fost un arbitraj foarte bun atât astăzi, cât și ieri și merită menționat acest lucru. Pentru mine este extraordinar că am reușit să câștig ca și jucător două titluri, am reușit să fiu campion și ca antrenor și acum am adus și Cupa României la Cluj. Mă bucur foarte mult pentru fanii noștri, le mulțumim foarte mult, i-am simțit tot timpul alături, chiar dacă au fost în inferioritate numerică au fost foarte inimoși și i-am auzit pe tot parcursul meciului! Suntem înainte de playoff și vom avea nevoie de ei acolo!”, a susținut Marcel Tenter pentru site-ul oficial u-bt.ro.

La rândul său, vicepreședintele clubului, Mircea Cristescu, a declarat că astăzi U-Banca Transilvania a dovedit că poate face diferența în meciurile decisive.

„Suntem într-adevăr fericiți, este un trofeu care ne lipsea. Astăzi, U-Banca Transilvania a dovedit că, în meciurile decisive, importante, poate să facă diferența. Suntem foarte fericiți, este un trofeul pe care ni l-am propus și am reușit să îl obținem. Urmează, bineînțeles, campionatul, un alt trofeu care va fi cu totul și cu totul altceva”, a precizat Cristescu.

foto: u-bt.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.