Tinerii din Florești au făcut chef cu manele și au lăsat mizerie în Parcul Poligon. Localnicii se plâng de lipsa de educație

Un grup de localnici din comuna Florești s-au plâns de lipsa de educație a tinerilor din ziua de azi care au chefuit cu manele în Parcul Poligon, lăsând gunoaie și mizerie în urma lor.

O mămică a povestit pe grupul de Facebook „Trăiesc în Florești” „Am fost săptămâna trecută cu copilul. În gangul acela erau peste 30 de adolescenți, fără mască, ascultau manele și urlau care mai de care mai tare și mai colorat. Am sunat la poliție și nu a venit nimeni”.

Asta e educația care au primit-o acasă”, comenteaza cineva.

Într-un an de zile tot parcul va fi distrus… Pe lângă imaginea de față, în parc, până acum, a fost rupt și făcut dispărut banner-ul din spatele scenei amfiteatrului, câteva dintre piesele locurilor de joacă… Iar la una dintre intrările dinspre partea cu pădurea se află un autoturism (locul de întâlnire) care a fost cândva automobil de curse și, care, acuma e distrus complet de către tinerii frumoși și liberi! În ritmul acesta, chiar nu știu unde vom ajunge… Păcat! Pentru că acel parc a fost făcut din banii noștri și pentru noi!”, a comentat un floreștean.

Locuitorii din Florești solicită primăriei amplasarea de camere video în parc și pedepsirea celor care își bat joc de bunurile publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.