TOP 5 jachete pe care orice bărbat trebuie să le dețină

Una dintre cele mai ușoare metode prin care poți să îți diversifici garderoba este să ai o varietate de jachete din care să alegi. Scopul său poate fi să țină de cald pe vreme rece, dar nu toate o fac. Pe lângă faptul că te protejează de aerul înghețat, de ploaie și vânt, o jachetă poate completa și ținuta și poate scoate în evidență personalitatea și stilul tău. Desigur, alegerea stilului potrivit este esențial, ceea ce nu este o sarcină ușoară, cu atât de multe opțiuni disponibile. Din fericire, găsești mai jos un ghid pentru jachetele care nu trebuie să lipsească din garderoba ta! Acest lucru este valabil mai ales dacă locuiești într-o zonă care nu are cea mai călduroasă vreme – jachetele au prioritate față de orice alt articol vestimentar!

1. Jacheta denim

Cele două stiluri preferate de jacheta din denim sunt stilul clasic original și stilul căptușit cu blană. Dacă nu ai deja cel puțin o jachetă din denim, este timpul să investești într-una de cea mai înaltă calitate! Această piesă de îmbrăcăminte versatilă arată excelent cu nenumărate ținute casual și smart casual. Este, de asemenea, perfectă pentru orice perioadă a anului. O poți combina pe timpul verii cu un tricou alb, iar în zilele de iarnă peste un pulover negru, o maletă sau un tricou mai gros.

2. Jacheta de piele

Jachetele din piele pot arăta grozav atunci când sunt evidențiate corect. Acest lucru nu se face corect, de obicei, când lățimea în sine este prea mare sau când mânecile sunt prea lungi. O greșeală comună este să alegi o măsură incorectă, dar jachetele de bărbați de la Bigotti sunt croite special pentru orice statură și conformație. 

O geacă de piele ar trebui să îmbrățișeze corpul, iar mânecile nu ar trebui să fie niciodată supra-dimensionate, o problemă frecventă la majoritatea mărcilor generice care vând jachete din piele.

3. Jacheta de tip bomber

Jachete bomber au probabil cea mai mare varietate de stiluri și dimensiuni. Poți opta  pentru un bomber simplu și subțire sau ceva mai structurat și mai impresionant. Totul depinde cu adevărat de ceea ce îți place personal.

4. Windbreaker

Această jachetă este destul de lejeră, excelentă pe care o poți purta în zilele în care vremea nu este uimitoare, dar nu este suficient de frig pentru a avea nevoie de o geacă mai groasă. De asemenea, este mult mai casual decât geaca de blugi, ceea ce o face o jachetă minunată pentru orice tip de ținută, fiind ușor de asortat.

5. Jacheta de iarnă

Potrivită pentru sezonul rece, probabil că este cea mai importantă piesă din garderobă. Este bine să investești rezonabil în această jachetă, deoarece o vei purta foarte mult, mai ales iarna. O parka, derivată din jacheta de iarnă tradițională,  este o geacă lungă, concepută pentru vreme rece. Materialul din care este făcută, în mod obișnuit, sunt fibre sintetice și adesea o glugă căptușită cu blană. Datorită design-urilor prietenoase și esteticii lor casual, parkas-urile sunt perfecte pentru ieșirile informale din sezonul rece.

Acestea fiind spuse, mai sus se află lista jachetelor care nu ar trebui să lipsească din garderoba ta. O investiție la momentul oportun îți va îmbogăți șifonierul și le vei putea purta vreme îndelungată, pe fiecare în parte.

Sursă foto: pinterest.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.