Toshiba lansează Satellite Click, un nou hibrid detașabil Windows 8

Toshiba se pregăteşte să lanseze un nou gagdet hibrid cu Windows 8. Toshiba Satellite Click are un ecran tactil detașabil de 13,3 inci și va fi lansat în Europa cu un procesor Intel Core i3 Haswell în luna septembrie, scrie hit.ro.

toshiba satellite click

Cu un design similar gadgeturilor Asus Transformer, noul Toshiba Satellite Click ofera funcționalitate de tabletă și de laptop, cu un sistem simplu de prindere. Versiunea destinată pieței europene, Satellite W30t, utilizează un procesor Intel și are ventilator, în timp ce în SUA gadgetul va avea un procesor AMD Temash, fără ventilator și cu consum mai scăzut de energie.

Chiar dacă autonomia noului Toshiba Satellite Click ar putea fi mai mică în varianta europeană, performanța va fi cu siguranță mai mare. Tableta are o autonomie de 3-4 ore, iar atunci când este conectată la dockul care include baterii duale, autonomia crește până la 6-7 ore.

Dotat cu un HDD de 500GB, noul hibrid Toshiba Windows 8 include conectivitate micro HDMI, micro SD, micro USB pe tabletă, iar pe tastatură există și port USB 3.0. Prețul Toshiba Satellite Click nu a fost deocamdată dezvăluit, dar gadgetul este așteptat pe piață până la sfârșitul lunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.