Tot cu pensionari, tot cu pensionari?! PSD Cluj și-a scos electoratul de bază în campanie electorală pe străzile Clujului pentru susținerea Vioricăi Dăncilă

Un grup de pensionari clujeni au fost scoși în stradă, îmbrăcați în culoarea tradițională a partidului, de actuala conducere a filialei județene a PSD Cluj pentru a face campanie electorală pentru susținerea candidaturii Vioricăi Dăncilă la președinția României.

De menționat că în grupul de susținători ai PSD Cluj au făcut parte și câteva persoane cu vârstele cuprinse între 40 – 50 ani, dar marea majoritate a celor scoși în campanie pe străzile Clujului sunt persoane în vârstă, adică electoratul de bază al social-democraților.

Așa cum era de așteptat, președintele-impostor s-a lăudat pe pagina oficială a PSD Cluj cu această „imensă realizare” de a mobiliza câțiva pensionari pentru a împărți câteva pliante cu chipul Vioricăi Dăncilă.

„Mi se umple inima de bucurie cand vad aceste imagini. Asa ceva nu s-a mai intamplat de ani de zile la Cluj: speranta, mobilizare, unitate. Siiii zambete pe buze! Tineri si pensionari care iubiti PSD, avem nevoie de VOI! Sa reconstruim la Cluj increderea oamenilor, sa luptam pentru Stanga si pentru Viorica Dancila!

Multumesc tuturor colegilor pentru implicarea din aceste zile! Va imbratisez!”, a scris interimarul.

De lista celor 50 de tineri care doreau să se înscrie în PSD, cu care s-a lăudat actualul președinte interimar al filialei județene nu se mai știe nimic.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.