Deputatul clujean Horia Nasra își cere scuze jurnaliștilor clujeni în numele conducerii PSD Cluj: „Acest tip comportamental nu este reprezentativ pentru PSD Cluj”

Deputatul clujean Horia Nasra a făcut primul pas și și-a cerut scuze jurnaliștilor clujeni pentru jignirile aduse de conducerea filialei județene a PSD Cluj, reprezentantă de fostul „jurnalist” și controversatul om de afaceri Liviu Alexa, care nu se oprește și continuă ofensiva împotriva reprezentanților presei clujene.

Nici până în ziua de azi noua conducere a filialei județene a PSD Cluj nu a organizat vreo conferință de presă, deși a fost numită de mai bine de o lună.

Respectul reciproc și bunul simț sunt atitudinile care au definit raportul profesional între PSD Cluj și jurnaliștii clujeni în ultimii ani și aici amintesc comunicarea dintre toți liderii social-democraților clujeni și presa locală, națională.

Evenimentele din ultimele săptămâni, jignirile care v-au fost aduse de un intrus vremelnic în PSD Cluj, cele mai recente invective și aici mă refer la cele de aseară, precum și lipsa unui răspuns decent la scrisoarea dumneavoastră și la cea semnată de asocierile internaționale de profil Reporteri fără Frontiere și ActiveWatch, care au condamnat atacurile la adresa ziariștilor, mă obligă, în numele fiecărui membru al PSD Cluj și în virtutea bunei relaționări între actuali, foști lideri ai PSD Cluj și dumneavoastră, să-mi cer scuze public în numele organizației și al partidului pe care-l reprezint în calitate de membru și deputat.

Vă asigur că acest tip comportamental nu este reprezentativ pentru PSD Cluj și sunt convins că și viitorii membri și lideri ai PSD Cluj nu vor pune la îndoială că rolul presei este important într-o democrație.

Ca om politic trebuie să înveți să respecți presa atunci când ești criticat și să lași obiectivitatea și judecata unor articole în seama oamenilor care te votează sau nu”, a scris Nasra pe pagina oficială.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.