Traduceri autorizate realizate de cei mai buni – Academia de Traduceri

tineri-antreprenori-450x300Mai devreme sau mai târziu fiecare dintre noi va trebui să apelăm la o firmă care oferă servicii profesionale de traduceri autorizate, de preferabil o firmă care oferă traduceri în toate limbile.

Dacă comandați un proiect de traducere este bine să cunoașteți câteva informații de bază. Veți fi preluat imediat de un manager de proiect, care vă va analiza cererea și vă va oferi toate informațiile de care aveți nevoie. Dacă societatea oferă servicii de traduceri 24/7, veți putea primi documentele traduse chiar și a doua zi. O acoperire de 24 de ore înseamnă că firma se ocupă de un număr mare de traducători din întreaga lume și au manageri de proiect disponibili în fiecare ora din zi, pentru a se asigura că folosesc cel mai bun traducător și revizor pentru proiectul dumneavoastră de traducere.

Fie că vorbim de un simplu manual de utilizare, o documentație tehnică, o ofertă de participare la licitație, politici și proceduri interne sau de un simplu certificat, Academia de Traduceri vă oferă soluția pentru realizarea traducerilor dumneavoastră. Indiferent de valoarea unei comenzi, vă putem garanta o atenție deosebită, traduceri de foarte bună calitate, respectarea termenelor de livrare, precum și a altor cerințe impuse de către dumneavoastră. Știm cât de important este deadline-ul pentru dumneavoastră și ne dăm silința să respectăm termenele limită impuse. Ne adaptăm cerințelor clienților noștri și, fără falsă modestie, de multe ori am reușit să finalizăm traduceri cu un volum relativ mare de lucru într-un timp extrem de scurt.

Academia de Traduceri oferă este singura companie din România care oferă traduceri în toate limbile străine, inclusiv dintr-o limbă străină în alta. Doar la noi beneficiați de traduceri din limbi foarte rare precum azeră, kazahă, letonă, estonă sau georgiană, pentru care există puțini traducători autorizați în România.

Avantajele de a colabora cu noi sunt următoarele: avem o echipă formată din peste 300 de traducători nativi și autorizați, avizați de Ministerul Justiției; la noi puteți face o comandă din orice localitate a României și chiar din străinătate; efectuăm livrare rapidă prin curierat național sau internațional; oferim legalizare notarială la Notarul Public din apropierea biroului nostru; vă ajutăm la pregătirea actelor pentru autorizarea și legalizarea traducerilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.