Trupa TiPtiL a lansat primul album de studio – „COLAJ”. VIDEO

„Colaj”, primul album de studio semnat TiPtiL, a fost lansat printr-un concert care a avut loc joi, 22 mai 2014, la clubul Studio Hermes din București.

Bujor Stoicovici (bas, contrabas), Cristian Crețu (chitară electrică și acustică), Ciprian Moisescu (baterie), Ioana Constantin (voce) și Silvana Helal (voce) au fost aplaudați la scenă deschisă de prietenii formației, de fani mai vechi și mai noi.

SONY DSC

Mai bine de o oră, pe scena clubului au fost intrepretate piese ca „Express Yourself”, „Spune-mi”, „Hai!”, iar compoziția „Te joci” a încheiat concertul prin care TiPtiL a cucerit încă o dată publicul cu ritmurile jazzy.

Cei prezenți s-au putut bucura și de prestația unor invitați speciali: acordeonistul jazz Fernando Mihalache, „Good or stupid”, și solistul Marcel Lovin, pentru piesa „Incredible”. În plus, întreaga echipă care a lucrat pentru realizarea videoclipului „Imaginea ta” a fost prezentată în fața reflectoarelor.

Am avut o seară plină de emoţie pentru că un nou copil al meu a căpătat

Seara de lansare a fost dominată de prieteni şi asta ne-a creat un sentiment minunat. Ce va urma? Nu ştiu, dar, cu siguranţă, Colaj va rămâne în istoria muzicală din România

, spune Bujor Stoicovici.

Albumul cuprinde 11 piese originale, compuse de membrii trupei în perioada 2009-2011. A fost înregistrat în studiourile SAE Bucharest și FAT Music, fiind mixat și masterizat de Tudor Olaru. Grafica albumului este realizată de Alexe Popescu, iar fotografiile prezentate în bookletul acestuia sunt semnate de Mihai Barbu.

Tracklist „Colaj”:

1. IDEEA; 2. HAI!; 3. IMAGINEA TA; 4. INCREDIBLE; 5. EXPRESS YOURSELF; 6. CU CAPU-N NORI; 7. SPUNE-MI; 8. GOOD OR STUPID; 9. CADE LUNA; 10. ÎN PĂDURE; 11. CONFIDENTITY

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.