TSD Cluj a facut o „obsesie penibila” pentru liberalul Mihai Seplecan

Dupa ce i-au trimis codul rutier si ghidul bunelor maniere, tineretul social democrat din Cluj continua „obsesia” pentru liberalul Mihai Seplecan, pe care il numeste „presedinte de weekend” sau „hipstrion politic” in comunicatele remise presei.

Liderii organizatiei de tineret transmit aproape saptamanal cate un comunicat la adresa presedintelui executiv al ACL Cluj, lucru care ne face sa ne intrebam, ironic desigur, daca pe agenda zilei a tinerilor social democrati mai exista si altceva in afara de „comunicat pentru Seplecan”.

mihai seplecan

In ultimul comunicat remis presei, TSD Cluj il acuza pe Seplecan de dezinformare in cazul Spitalului Clinic CFR.

„Acest Dinu Păturică al politicii someșene, echipat uneori cu pantofi și curea din piele de crocodil, expert în orice problemă a județului dar fără vreun CV afișat public, pentru a-i înțelege celelalte competențe în afara organizării galelor de K1 sau a evenimentelor matrimoniale de proporții dar eșuate, emite judecăți de valoare oricând, oricum și despre orice. Astăzi, în evantaiul expertizei domniei sale în ORICE a opinat prin dezinformare și despre Spitalul Clinic CFR Cluj uitând că în mandatul guvernamental al noului său șef, Emil Boc, PDL a ordonat închiderea a 67 de spitale, la 1 aprilie 2011, printr-o Hotărâre de Guvern”, a precizat Horia Nasra, președintele TSD Cluj-Napoca.

TSD Cluj l-a invitat pe Mihai Seplecan „sa scrie dupa dictare, in prezenta presei, macar o pagina A4 despre subiectele pe care le trimite presei si le semneaza”.

One thought on “TSD Cluj a facut o „obsesie penibila” pentru liberalul Mihai Seplecan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.