Tujamo, unul dintrei cei mai iubiți DJ de la Untold, se întoarce la Cluj

Artistul TUJAMO va mixa în data de 8 aprilie la un party organizat în interiorul BT Arena. La eveniment sunt așteptați peste 5000 de petrecăreți pentru a se bucura de vibe-ul transmis direct din butoane de către îndrăgitul DJ. 

În deschiderea evenimentului, la purpitru vor urca Stan Adrian și Toni Maier, iar atmosfera va fi întreținută de MC Rosso.

Prețul biletelor variază între 40 și 100 de lei, iar acestea pot fi achiziționate online de pe livetickets.ro sau în seara evenimentului de la intrarea în sala polivalentă.

Acces în backstage și pe scenă pentru fani

Cei care cumpără backstage tickets vor avea acces la masă în zona vip și în backstage. Fanii de la zona VIP vor avea acces pe scenă la doar câțiva metri în spatele artistului pentru a se bucura de story-uri cu Tujamo în prim plan.

Tujamo, mesaj pentru fani

”Abia aștept să revin la Cluj, publicul de aici este fascinant și plin de energie. De fiecare dată mă întorc în România cu drag. Ne vedem în 8 aprilie la BT Arena să petrecem împreună.” le-a transmis Tujamo fanilor de la Cluj

”În 8 aprilie ne bucurăm să anunțăm cel mai ambițios proiect de până acum. Primul eveniment în interiorul sălii polivalente din cadrul BT Arena. Estimăm că acesta sa fie primul eveniment unde publicul va trece de numarul record de 2500 de persoane, ba chiar conform vânzărilor ne asteptăm să se dubleze, antingând peste 5000 de persoane. Cu această ocazie dorim să ducem mai departe experiența de festival care invăluie Heart Society. Momentul special al serii va fi asigurat de Tujamo, artist de renume internațional care a reușit să anime publicul de la Neversea si Untold.”  a declarat organizatorul evenimentului, Toni Maier

2 ani de evenimente marca Heart Society Artistul vine la Cluj pentru a celebra 2 ani de Heart Society. Un concept creat inițial de către tineri pentru tineri. Având parte de o apropiere aparte față de public, conceptul a crescut și a luat formă organic. Concept într-adevăr unic de petreceri format în jurul muzicii retro/comerciale, rezonând cu un public tânăr și plin de energie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.