Turda: Seminarul „Skill Up” despre comunicare și public speaking a fost un succes!

Peste 140 de persoane au participat la seminarul „Skill Up” despre comunicare si public speaking, sustinut de Ovidiu Oltean, campionul national si european la vorbit in public!

skill7
Evenimentul a avut loc miercuri, 9 martie 2016, în Sala Mare a Primăriei Turda, care a fost plină de oameni dornici sa invete cum sa comunice autentic trecand de la Anxietate la Zambet!

Persoane din Turda, Campia-Turzii, Ocna Mures, Cluj-Napoca si chiar Bistrita, au participat la conferinta Skill Up si au invatat cum sa isi gestioneze emotiile, sa isi structureze un discurs, cum sa captiveze publicul si cum sa vorbeasca in public cu naturalete.

Avand in vedere ca suntem la a treia editie iar numarul participantilor este intr-o continua crestere, am organizat deja a 4-a editie si va invitam cu drag sa participati!

Urmatoarea editie Skill Up Conferences Turda va avea loc in 25 Aprilie 2016, la ora 18:00, in Sala Mare a Primariei Turda.  Speakerul Eliade Rotariu, turdean la origine, numit de multi ca fiind „tatal speakerilor”, va sustine conferinta cu tema „Conducerea Afacerilor: Leadership vs. Management”.

Eliade Rotariu este director general in cadrul companiei De KLAUSEN si are o experienta de 13 ani in training, avand mai mult de 5000 de ore sustinute. Are experienta practica manageriala si de vanzari in companii romanesti si multinationale. A condus echipe de zeci de persoane in firme de top, gestionand bugete de milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.