„U” Alexandrion a scapat de interdictia la transferuri si a realizat primele achizitii

Echipa de handbal feminin „U” Alexandrion Cluj se afla intr-un cantonament la malul marii, in statiunea Venus, si a anuntat primele doua achizitii pentru noul sezon. Astfel, echipa pregatita de Carmen Amariei a scapat de interdictia la transferuri.

Alla Sheiko si tamara bokarici U Alexandrion Cluj

Alla Sheiko, internaționala ucrainianca, născuta pe data de 13.03.1988, a ajuns la un acord cu „U” Alexandrion Cluj. Aceasta a mai jucat la HC Dnepreanka, din Herson, Tomis Constanța și CSM Ploiești. Este o jucătoare polivalentă si poate activa pe orice post la linia de 9 metri.

A doua achizitie este Tamara Bokarici, care a semnat si ea un contract cu echipa Universitatii. Pivotul născut pe data de 14.02.1990 a mai jucat la echipele Steaua Rosie Belgrad, HCM Roman si Tomis Constanța. Tamara de asemenea are convocări la echipa naționala a Bosniei.

„Am ales să vin la „U” cu mare bucurie. Știam echipa de mult timp și cred că putem să facem o figură frumoasă. Este o echipa tânără care promite multe pe viitor, cu antrenoare care știu să pună în valoare jucătoarele și să scoată potențialul maxim din fiecare.” a declarat Alla Sheiko.

Primul transfer al echipei a fost jucatoarea de la HC Zalau, Diana Puiu. Născută în 24.08.1991, jucatoarea a mai evoluat pe lângă echipa sălăjeană și la HCM Baia Mare. De asemenea, este componentă a lotului lărgit de senioare a României.

Noul sezon al Ligii Nationale va incepe in 11 septembrie 2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.