Vasile Miriuță, încrezător într-o victorie sâmbătă seara în Supercupa României – FOTO

Tehnicianul CFR-ului, Vasile Miriuță, alături de jucătorii Mario Camora și Traian Marc, au participat vineri, 15 iulie, la o conferință de presă în sala de conferințe a Cluj Arena în care au prefațat confruntarea de sâmbătă seara cu Astra Giurgiu. Miriuță e încrezător într-o victorie mâine seară și a mărturisit că are mare încredere în echipa sa.

Conferinta de presa Cluj Arena SuperCupa Romaniei (CFR - Astra Giurgiu) Traian Marc, Vasile Miriuta, Mario Camora (15 iulie 2016)

„Ne așteaptă un meci greu cu campioana României, o echipă foarte bună, cu un antrenor foarte bun care a luat titlul anul trecut. Ne dorim cu toții să câștigăm, am mare încredere în jucătorii mei și abia aștept să înceapă diseară meciul, iar la final noi să fim cei care ne vom bucura. Emoții sunt tot timpul, dar așa cum am zis, am mare încredere în jucătorii mei. Sunt sigur că trofeul va rămâne la noi la Cluj.

Și ei au jucători foarte buni, care pot face diferența, au reușit să își păstreze nucleul de jucători care a câștigat campionatul anul trecut, dar și noi am reușit asta.

Nu e nicio presiune că jucăm pe acest stadion, suntem în Cluj totuși, la cinci minute de stadionul nostru și sperăm că suporterii noștri să vină în număr cât mai mare”, a declarat antrenorul Vasile Miriuță în cadrul unei conferințe de presă desfășurate vineri, 15 iulie, la Cluj Arena.

Sper că Mario Camora să primească cetățenia și să fie convocat la națională

„Sper că Mario Camora să își primească cetățenia și să fie convocat la națională pentru că la ora actuală e cel mai bun fundaș lateral din România. Sunt sigur că Christoph Daum va alege cei mai buni jucători din România, indiferent de echipă, nu vor mai fi 7-8 jucători de la aceeași echipă ca și până acum”, a mai susținut Miriuță.

Fundașul lateral Mario Camoera a declarat că are mare încredere în coechipierii săi și speră într-un rezultat bun sâmbătă seară. Referitor la convocarea la națională, acesta a susținut că ar fi onorat să joace pentru România și speră să primească cetățenia română.

Portarul CFR-ului, Traian Marc, a declarat în cadrul conferinței de presă că e pregătit și de loviturile de departajare dacă vor fi.

Supercupa României dintre CFR Cluj și Astra Giurgiu va avea loc sâmbătă, 16 iulie, de la ora 21:45, pe Cluj Arena.

Supercupa Romaniei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.