„U” Alexandrion incheie turul de campionat dezastruos, pe penultimul loc

Handbalistele de la „U” Alexandrion au pierdut previzibil pe terenul campioanei si liderului la zi al Ligii Nationale, HCM Baia Mare, scor 35-25, incheind turul de campionat pe penultima pozitie (13), cu doar 8 puncte, doua victorii, doua egaluri si 9 infrangeri.

U Alexandrion

Elevele pregatite de Ioan Ani Senocico au fost conduse „doar” cu patru goluri la finalul primei reprize (18-14), dar in partea a doua baimarencele s-au desprins pe tabela dupa 8 minute (24-18), iar diferenta a crescut treptat pana la final. De remarcat ca HCM Baia Mare a avut la dispozitie 13 jucatoare, dintre care trei portari, antrenorul campioanei, Costica Buceschi, nu le-a avut la dispozitie pe Diniș-Vârtic, Geiger, Abbingh, Do Nascimento, Oltean, Arenhart, Tătar și Nechita.

Mihaela Ani-Senocico a fost cea mai buna marcatoare a meciului, cu 8 goluri, din care 4 din 7m. Florina Chintoan si Cristina Laslo, ambele cu 4 goluri, urmate de Laura Popa (2), Irina Ivan (2), Roxana Cîrjan (2), Andreea Tetean (1) si Cristina Boian (1).

HCM Baia Mare: Herrem 7 goluri, Makeeva 4, Gjeorgjievska 4, Lobach 4, Davydenko 3 (toate din 7m), Szucs 3, Buceschi 3, Marin 2 (ambele din 7m), Ardean-Elisei 1

Aruncări de la 7m: 5/5, respectiv 5/4

„U” Alexandrion va juca duminica, 16 noiembrie, de la ora 18:00, in Sala Polivalenta, prima mansa a „dublei” din turul III al Cupei Cupelor, impotriva campioanei Serbiei, Radnicki Kragujevac.

Biletele pot fi cumparate vineri, 14 noiembrie, de la Sala Sporturilor „Horia Demian”, intre orele 13-17, iar duminica la Sala Polivalenta, incepand cu ora 16. Pretul unui bilet este 10 lei, iar copiii sub 14 ani au intrare gratuita. Studentii si pensioarii beneficiaza de o reducere de 50%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.