„U” Cluj a împrumutat un jucător de la Pandurii Tg. Jiu

Universitatea Cluj a ajuns la un acord cu formația Pandurii Târgu Jiu privind împrumutul atacantului în vârstă de 20 ani, Daniel Constantin Cocină, care se va alătura lotului condus de Marius Popescu.

daniel cocina u cluj

„Aveam nevoie de un jucător de profilul său pentru că să pînă acum am fost nevoiți să improvizăm pe postul de vîrf împins. Era un post pe care mai aveam nevoie de întăriri, iar acum avem 24 de jucători, un lot echilibrat, fotbaliști tineri, dornici de performanță, mai ales că toţi sunt de aici, au crescut în spiritul lui „U” Cluj. Sper ca Daniel să se acomodeze repede cu noi și să-l putem folosi cît mai curând”, a spus antrenorul Marius Popescu.

Atacantul măsoară 1,84 metri și a marcat 15 goluri în sezonul trecut pentru echipa a doua a celor de pa Pandurii.

„Îmi doream o nouă provocare în carieră. Am ales U Cluj pentru că este un club de mare tradiție în fotbalul românesc, dar și pentru că am ocazia să joc în faţa unor suporteri incredibili. Sper să ajut cît mai mult echipa, mai ales că mă cunosc cu mulți dintre jucătorii de la „U” Cluj, de la loturile naționale. Suntem tineri cu toții și acesta este atuul nostru, mai ales că, așa cum bine se ştie, fanii sînt alături de noi. Sunt pregătit, abia aștept să joc pentru noua mea echipă”, a spus jucătorul care va evolua la Cluj timp de un sezon, sub formă de împrumut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.