„U” Cluj a încheiat sezonul în Liga a 4-a cu o victorie categorică și urmează barajul de promovare!

Universitatea Cluj a pus punct aventurii în Liga a 4-a cu o victorie categorică, scor 5-0, pe terenul formației Vulturul Mintiu Gherlii, partidă disputată sâmbătă, 3 iunie, iar „alb-negrii” se pregătesc pentru „dubla” din meciul de baraj cu învingătoarea dintre Avântul Bârsana și FC Lăpușul Târgu Lăpuș. 

La prima situație de atac a „studenților”, Hordouan a trimis un șut-centrare dintr-un unghi imposibil, iar balonul a scuturat plasa porții lui Lenghel (4). A fost prima reușită în tricoul alb-negru pentru jucătorul sosit de la Gloria Bistrița. Prima parte a fost controlată, fără drept de apel, de „U” Cluj, care s-a aflat în permanență în jumătatea adversă, dar următoarea ocazie notabilă a venit abia în minutul 42, atunci când Lemac și Hîmpea au trecut pe lângă gol la aceeași fază, ultimul luând la țintă bara.

Universitatea s-a dezlănțuit în partea secundă. Introdus la pauză, Salcău a făcut 2-0 la prima sa atingere de balon (46), iar Fodor a dus scorul la 3-0 cu un șut plasat de la marginea careului (56). Golgheterul Lemac a completat lista marcatorilor în minutul 74, iar utimele minute i-au aparținut unui alt jucător trimis în teren pe parcurs, Budin, care a expediat un șut care s-a dus direct în plasă. 

În urma acestui succes, „U” a încheiat campionatul în eșalonul patru fără nicio înfrângere, pe prima poziție, cu 82 de puncte. În cele 28 de partide jucate, a legat 27 de victorii, a obținut o remiză și a marcat 167 de goluri, primind doar 9.

Următorul joc oficial va avea loc vineri, 9 iunie, la Baza Sportivă „Dan Anca”, din cartierul Gheorgheni, în finala Cupei României, faza județeană, cu Gloria Cătina. Cel mai important examen, barajul de promovare, este programat în zilele de 17 respectiv 24 iunie, cu învingătoarea întâlnirii dintre Avântul Bârsana și FC Lăpușul Târgu Lăpuș.

 

Echipele de start:

Vulturul: Lenghel – Dunca, Marinescu, Brehar, Teglaș – Fărcaș, Mureșan, Neamț, Hodiș – Rus, Fărcaș Ov.

„U”: Man – Potcoavă, Ionescu, Irimie (46, Telcean), Manu – Fizeșan (59, Budin), Fodor – Hordouan, Rogozan (46, Salcău), Hîmpea (52, Chiorean) – Lemac

Spectatori: 400

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.