„U” Cluj are un nou autocar. Fanii pot contribui cu propuneri de design!

Universitatea Cluj și-a extins parcul auto cu un nou autocar modern marca Bova by DAF.

autocar U cluj bova by daf

Deocamdată autocarul este alb curat, dar conducerea clubului a lansat o provocare fanilor creativi de a propune un design care să înfățișeze identitatea echipei.

„Mai lipsesc elementele grafice care să vorbească de Universitatea Cluj ca parte a comunității, creată, în 1919, pentru a uni oamenii în jurul unui simbol și pentru a fi un ambasador al Transilvaniei în restul țării. „U” ne întregește identitatea, alb și negru + roșul şepcii sunt culorile care, de 95 de ani, sunt împregnate în memoria noastră colectivă, amintindu-ne de primii studenți care au creat acest brand, stadionul e cel care, de-a lungul timpului, ne-a adus pe toți laolaltă ca într-o agora în care toți trăiesc cele mai importante momente, orașul e cel care a îndrăgit și susținut acest club.

Ştim că sunteţi creativi, aşa că așteptăm să ne spuneți cum ați reprezenta grafic ideea de apartenență a echipei la oraș. Ne puteți trimite propunerile voastre de design pe [email protected], încercând chiar poate o simulare pe imaginile de aici. Ideile legate de simbolurile sau mesajele care ar trebui să se regăseacă pe noul autocar le puteţi lăsa la secţiunea comentarii. Propunerea care va transmite vizual cel mai bine mesajul de mai sus va fi câştigătoare și recompensată cu un premiu de suflet”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de facebook a Universității Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.