„U” Cluj și-a prezentat noile achiziții la volei masculin! „Vrem să fim surpriza plăcută a campionatului”

Echipa de volei masculin a Universității Cluj și-a prezentat, luni, 12 octombrie, noile achiziții pentru sezonul competițional 2015-2016 a Diviziei A1, într-o conferință de presă desfășurată la sediul clubului.

u cluj volei masculin noi transferuri sezon 2015-2016

La conferinţa de presă au fost prezenţi: Bogdan Ungureanu (manager) şi sportivii Patriciu Păştean (centru – fost jucător la Ştiinţa Explorări Baia Mare), Vlad Negrean (fals – venit de la CS Phoenix Şimleu Silvaniei), Peter Kecskemeti (ridicător – VCM LPS Piatra Neamţ), Florin Filip (secund – CS Phoenix Şimleu Silvaniei), Alexandru Magdaş (centru) şi Cătălin Neag (secund), ambii foşti voleibalişti în lotul celor de la Unirea Dej.

„Am adus jucători cu experienţă în Divizia A1, foşti voleibalişti la Baia Mare, Şimleu, Piatra Neamţ sau Dej, care au în palmares medalii de vicecampioni naţionali şi pe care noi ne vom baza în următorul sezon. Deocamdată ei sunt în formare, vor să prindă și ei echipa aici la Cluj pentru că nu au primit prea multe șanse de unde au venit. Obiectivul pentru noul sezon este să fim surpriza plăcută a campionatului. Nu am stat să discut foarte mult cu băieții sau cu antrenorul despre asta pentru că fiind 6 jucători noi ne-am ocupat mai mult de prăgătire și îți cel puțin două luni de zile să vezi unde te afli. Au fost cele patru turnee la care am participat în Ungaria, la Piatra Neamț, la Baia Mare și la Dej, iar deocamdată nu am tras linie exact ca să știm unde suntem. O idee ne-am făcut-o și credem că putem mult mai mult în momentul de față. Sunt convins că și băieții cred același lucru, au văzut că se poate și atâta timp cât credem toți că se poate, coroborat cu multe probleme care sunt la alte cluburi, putem să fim o surpriză plăcută.

Sper ca această decizie a Federaţiei, de a permite cluburilor să foloseasca şase jucători străini, să fie doar un experiment. Această hotărâre nu poate să ducă nicăieri, mai ales în ceea ce priveşte echipa naţională. Noi nici nu am fost interesaţi de jucătorii străini. Chiar ne-au fost propuşi mulţi jucători străini, chiar şi din America de Sud, dar am ales să ne bazăm în continuare pe jucărori români. Cred că sportivii români sunt mult mai valoroşi decât cei care vin de afară”, a declarat managerul secției de volei masculin a Universității, Bogdan Ungureanu.

transferuri noi U Cluj volei masculin 2015-2016

Referitor la ediția aceasta de campionat, Ungureanu a precizat că nu sunt diferențe mari între echipe și oricine poate produce surpriza. „Din ce am văzut până acum, campionatul este mai puternic, dar cu diferențe mari. Avem o idee care sunt mai bune și mai slabe, dar nu cred că sunt diferențe foarte mari între echipe. Oricine poate produce surpriza. Pe Zalău e greu să-i bată cineva chiar dacă au probleme cu banii , dar pot și ei în două luni să fie altă echipă, iar Constanța joacă cu juniorii. 

„Deocamdată muncim la buget și pot să spun că deocamdată toate promisiunile pe care le-am făcut băieților le-am respectat și vom încerca să le respectăm în continuare. Ei când au venit aici au înțeles că și ei prin munca lor participă și vor să muncească, iar împreună să facem o echipă. Sperăm să putem să ne păstrăm promisiunile intacte în continuare față de ei”, a mai susținut managerul lui „U” Cluj. Partidele vor avea loc în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Voleibaliștii pregătiți de Romeo Lotei vor debuta în noul sezon 2015-2016 al Diviziei A1 cu două partide pe teren propriu, prima va avea avea loc sâmbătă, 24 octombrie, împotriva formației CSV Banatul Caransebeș, iar a doua cu CS Unirea Dej în etapa a II-a, pe 31 octombrie. Ambele partide vor fi găzduite de Sala Sporturilor „Horia Demian”.

One thought on “„U” Cluj și-a prezentat noile achiziții la volei masculin! „Vrem să fim surpriza plăcută a campionatului”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.