„U” Cluj, vicecampioană națională la tenis de câmp pe echipe

Echipa de tenis de câmp a Universității Cluj a încheiat pe locul secund şi a obţinut medalia de argint la Campionatele Naţionale de tenis pe echipe (seniori), întrecere care a avut loc pe terenurile de zgură din cadrul Centrului Naţional de Tenis de la Bucureşti.

u cluj tenis de camp vicecampioana nationala

La competiţia din Capitală, Universitatea Cluj a fost reprezentată de Dragoş Dima, Alexandru Jecan, Andrei Cociaşu, Costin Pavăl, Mihnea Turcu, Marcel Miron, Ioan Farcaş, Septimiu Frăţilă, Ilie Giurgiu, Victor Cornea, antrenor fiind Turcu Titu.

Clujenii au reuşit să câştige, scor 4-3, duel cu AS TC Bucureşti 1, favoriţi numărul 2, şi să se impună, scor 6-1, în faţa celor de la Dinamo Bucureşti. În meciul pentru locul I, “alb-negrii” au fost învinşi, scor 5-2, de CS Dinamo Centrul Sportiv Braşov, o echipă antrenată de Remus Farcaş şi care i-a avut în componenţă pe Victor Hănescu, Victor Crivoi, Dacian Crăciun, Gabriel Moraru, Petru Luncanu, Andrei Mlendea, Luca Tatomir, Vasile Antonescu, Ştefan Rascu, Nicolae Frunză, Adrian Ungur, Alexandru Porumb şi Andrei Apostol.

„Suntem mulţumiţi de parcursul avut la Campionatele Naţionale de Tenis. Sportivii noştri au evoluat foarte bine atât la individual, cât şi în concursul pe echipe, ceea ce ne dă speranţe pentru viitor. În proba pe echipe ne-a învins, practic, doar o formaţie alcătuită din foşti şi actuali componenţi ai echipei ce reprezintă România în Cupa Davis”, a declarat antrenorul Unviersităţii Cluj, Turcu Titu.

Vă reamintim că, zilele trecute, Dragoş Dima a câştigat Campionatul Naţional de Seniori (individual), iar perechea formată din Vasile Antonescu (Dinamo Braşov) şi Alexandru Jecan (”U” Cluj) a jucat finala probei de dublu. Tot la dublu masculin, cuplul Dragoş Dima(”U”Cluj)/Costin Pavăl (Steaua) a obţinut medalia de bronz.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.