Povestea „jocurilor periculoase” spusă prin dans de trupa Lord of the Dance a adunat peste 3000 de spectatori la Sala Polivalentă din Cluj! VIDEO/FOTO

Noul spectacol „Dangerous Games” al celebrei trupei de dans Lord of the Dance, regizat de Michael Flatley, a adunat, sâmbătă seara, peste 3000 de spectatori în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

lord of the dance cluj 10 octombrie 2015_2

Spectacolul a început cu o jumătate de oră întârziere, la 20:30, față de ora stabilită în program și a durat circa două ore, cu o pauză de câteva minute.

Lord of the Dance a pus în scenă pentru clujeni un show dinamic, complex și plin de culoare, dansatorii au purtat costume impresionante și variate, iar imaginile video proiectate pe un ecran uriaș au fost remarcabile, ducându-i pe spectatori într-o atmosferă de basm.

lord of the dance cluj 10 octombrie 2015

lord of the dance cluj 10 octombrie 2015_3

lord of the dance cluj 10 octombrie 2015_4

La finalul poveștii a apărut pe ecran creatorul conceptului Lord of the Dance, Michael Flatley, care a oferit un moment de dans autentic.

Spectatori de toate vârstele, familii cu copii, persoane în vârstă și tineri, cu toții au rămas fascinați de show-ul dansatorilor Lord of the Dance, iar momentele importante au fost imortalizate cu telefoanele mobile. „A fost superb, nu degeaba au umplut săli în toată lumea”, a spus la ieșire o clujeancă.

VIDEO

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.