Uioreanu jr., aproape să fie arestat din nou

Alexandru-Uioreanu1Alexandru Uioreanu, fiul președintelui Consiului Județean, Horea Uioreanu, a fost luat din nou în vizorul magistraţilor, care au dispus arestarea preventivă a lui Uioreanu jr. pentru 20 de zile în urma unei sesizări a polițiștilor clujeni care l-au surpins pe tânăr în compania unui alt inculpat din dosar, fapt interzis de instanță, dar a scăpat pe fondul unor proceduri.

Tânărul a fost eliberat din arest pe cauțiune în 29 ianuarie, în urma unei decizii a Curţii de Apel Cluj, iar în momentul când i-a fost acceptată cererea de eliberare au fost stabilite anumite condiții pe care acesta trebuia să le respecte printre care să nu îi contacteze pe ceilalți inculpați din dosar.

În luna martie, Alexandru Uioreanu a fost condamnat la doi ani și șase luni de închisoare cu suspendare, acesta fiind acuzat de trafic de droguri de risc în formă continuată şi deţinere de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu, în formă continuată.

Alexandru Uioreanu a fost ridicat de anchetatori în 19 decembrie anul trecut, fiind acuzat de trafic de droguri, şi a fost reţinut de către procurorii DIICOT – Structura Teritorială Cluj. Alături de acesta au mai fost trimişi în judecată Nagy Ferenc, Nagy Gyongyever, Adrian-Ciprian Tition şi Norbert Borşan, pentru aceleaşi infracţiuni.

Uioreanu jr. este fiul din prima căsătorie a președintelui Consiliului Județean Cluj şi este elev al Liceului de Coregrafie şi Artă Dramatică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.