Uioreanu jr., din nou in spatele gratiilor

alexandru-uioreanuAlexandru Uioreanu, fiul președintelui CJ Horea Uioreanu, va ajunge din nou in spatele gratiilor, fiind arestat preventiv pentru 20 de zile. Magistrații de la Înalta Curte de Casație au respins recursul acestuia pentru decizia de arestare preventivă.

Decizia ar fi trebuit sa fie luată încă de luni, dar tanarul nu s-a prezentat la recurs, astfel că acesta a fost citat cu mandat de aducere. La judecarea recursului ce a avut loc ieri a fost însoțit de tatal lui.

Curtea de Apel Cluj a dispus în 12 iulie arestarea preventivă a lui Alexandru Uioreanu după ce acesta a încălcat condițiile eliberării sale din arest, întâlnindu-se cu un alt inculpat din dosarul în care este acuzat.

Uioreanu jr. a fost ridicat de anchetatori în data de 19 decembrie 2012, fiind acuzat de trafic de droguri, şi a fost reţinut de către procurorii DIICOT – Structura Teritorială Cluj.

Fiul lui Horea Uioreanu este suspectat că ar fi vândut haşiş în unităţi de învăţământ. Ulterior, el a fost arestat preventiv, alături de alte două persoane cercetate în acelaşi dosar, de Tribunalul Cluj, care arăta în motivarea sentinţei că „inculpatul Alexandru Uioreanu a recunoscut cu sinceritate învinuirea adusă, declarând că este consumator de droguri de risc şi, în acest context, în cursul anului 2012, în mod frecvent a oferit cu titlu gratuit sau contra cost droguri de risc către mai multe persoane”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.