Un bărbat a fost bătut crunt de trei bărbaţi pe trecerea de pietoni, sub privirile poliţiştilor

Un bărbat din Constanţa a fost bătut crunt pentru că a îndrăznit să-i ceară unui şofer să încetinească la trecerea de pietoni. Pietonul a fost lovit cu bestialitate de către cei trei indivizi, sub privirile îngrozite ale soţiei şi copilului.

zebra_trecere_pietoni_77035400

Bărbatul, împreună cu soţia şi copilul, traversau trecerea de pietoni când au văzut o maşină venind cu viteză. I-au făcut semn să încetinească, lucru care l-a scos însă din sărite pe şofer. Moment în care au coborât trei persoane din maşină şi au tăbărât cu pumnii şi picioarele pe bărbat lăsându-l lat la pământ.

„Am coborât din microbuz, până să traversăm strada pe la trecerea de pietoni, o maşină venea în mare viteză. Eu am pus piciorul pe trecerea de pietoni şi i-am făcut semn cu mâna să încetinească. Eram împreună cu soţia şi cu copilul şi mi-a fost frică să nu dea peste noi. Într-un final a oprit, fiind foarte supărat că mi-am permis să fac semn să o lase mai moale. Din dreapta şoferului s-a dat jos o persoană. Nu am apucat să pun piciorul pe trotuar că în acel moment a venit, m-a prins de mână şi a început să mă bruscheze şi să îmi aducă injurii. S-a dat jos şi şoferul şi au început să mă lovească cu pumnii, cu picioarele, în cap, în faţă. După alte câteva secunde a venit o a treia persoană şi au început toţi să mă lovească. Soţia şi copilul au început să plângă şi să ţipe. Copilul şi acum are stări emoţionale”, a declarat Tudor Cristian Vasile, victima incidentului.

În tot acest timp, un echipaj de poliţie care se afla în zonă şi supraveghea traficul a privit nepăsător cum bărbatul este bătut, spun cei care au asistat la ceea ce s-a întâmplat.

„Politistii secţiei 2 Constanţa au depistat trei tineri, cu vârste cuprinse între 19, respectiv 27 de ani, suspectaţi de comiterea infracţiunilor de loviri si alte violenţe”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa, Anca Chiriţă.

Bărbatul a făcut plângere împotriva agresorilor. Ei au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.