Un bloc din cartierul Grigorescu a renuntat la centrale si s-a rebransat la sistemul centralizat

caloriferLocatarii blocului Lamă F de pe strada Alexandru Vlahuță din municipiul Cluj-Napoca primesc, începând din această toamnă, apă caldă și căldură prin intermediul sistemului centralizat de furnizare al energiei termice, agentul termic fiind furnizat de CT 4 Grigorescu.

Un număr de 112 apartamente care își asigurau căldura și apa caldă prin intermediul a trei centrale termice de scară s-au rebranșat la sistemul centralizat după ce proprietarii au analizat oferta prezentată de Regia Autonoma de Termoficare Cluj-Napoca.

Rebranșarea s-a realizat gratuit conform campaniei derulate în acest sens în 2013 de către R.A.T. Cluj-Napoca. Totodată, pe lângă lucrările de reconectare au fost montate aparatele de măsură la branșamentul fiecărei scări, respectiv contoare de apă caldă și încălzire.

R.A. Termoficare Cluj-Napoca se află în prezent în discuții și cu reprezentanții altor Asociații de Proprietari din municipiu pentru rebranșarea imobilelor respective la sistemul centralizat.

Noii clienți vor beneficia de acum de avantajele oferite de sistemul centralizat de furnizare a energiei termice:

– Acces la servicii de cea mai înaltă calitate, confort și eficiență la costuri reduse în contextul în care prețul gazelor naturale va crește constant în următorii ani. Acest deziderat este posibil datorită investițiilor care au fost făcute în modernizarea și automatizarea centralelor termice și a sistemului de distribuție a energiei termice;
– Predictibilitatea costurilor, datorită acordării, la nivel local, a subvenției pentru populație;
– Monitorizarea permanentă on-line a parametrilor tehnici prin intermediul dispeceratului R.A.Termoficare și siguranță în exploatare;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.