Un comerciant nesimţit de la Zilele Clujului a blocat poarta de intrare în curtea unui imobil, iar medicii de pe ambulanţă au fost nevoiţi să scoată un pacient peste gard!

Ca la Cluj la nimeni, astfel poate fi descris momentul în care un comeciant nesimţit de la Zilele Clujului a blocat poarta de intrare în curtea unei case de pe o străduţă lăturalnică din centrul oraşului, iar medicii de pe o ambulanţă sosită la faţa locului pentru a acorda îngriji medicale unui bărbat care a suferit un infarct au fost nevoiţi să îl scoată pe acesta peste gard deoarece nu au putut intra în curte.

Incidentul s-a petrecut pe strada Sextil Puşcariu din zona Piaţa Muzeului, iar autoturismul care a blocat accesul în curtea imobilului aparţine unui comerciant care a primit din partea Primăriei Cluj-Napoca un permis liber de „acces general”, care nu a lăsat niciun număr de telefon pentru a putea fi contactat.

Personalul de pe amblanţă şi vecinii au fost nevoiţi să demonteze o bucată din gard pentru a-l putea scoate pe bărbat pe targă.

Probabil şoferul s-a gândit că dacă are acest permis îşi poate permite să blocheze porţile oamenilor, fără să poată fi tras la răspundere.

Sperăm doar că agenţii de la Poliţia Locală, prezenţi şi ei la incident, au făcut abstracţie de acel permis şi i-au acordat şoferului o binemeritată amendă de s-o ţină minte.

Un membru al grupului INFO TRAFIC Cluj, unde a fost semnalat incidentul, a încărcat şi o filmare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.