Un concediu de vis în orașul romantismului, Paris – locul unde până și timpul stă în loc!

Tot mai mulți români au început să își facă concediul în străinătate este în creștere, iar acest lucru se datorează condițiilor de cazare foarte bune și ofertelor tot mai mici la pachetele turistice. Una dintre destinațiile cele mai apreciate de către majoritatea românilor a devenit Franța, în speță Parisul, iar companiile aeriene pun la dispoziție oferte tot mai atractive la bilete de avion Bucuresti-Paris, iar numărul celor care optează pentru varianta avion este în creștere.

foto © www.telegraph.co.uk
foto © www.telegraph.co.uk

Motivul pentru care majoritatea persoane optează pentru a pleca cu avionul spre viitoarea destinație de vacanță este pentru a evita drumul lung, obositor și stresant pe care l-ar avea dacă ar alege autocarul, microbuzul sau mașina personală, iar avantajul cel mai important al avionului este că ajungi mult mai rapid la destinație, uneori în doar câteva ore, în funcție de zona aleasă – lucru care vă poate ajuta să câștigați mai mult timp pentru relaxare și vizitarea obiectivelor turistice din țara respectivă.

De ce să pierdeți timpul câteva zile pe drumuri călătorind cu mașina sau cu autocarul, într-un mod obositor, când puteți să alegeți calea aerului și să câștigați acele câteva zile pentru relaxare?

Destinația ideală pentru îndrăgostiți este, evident, Parisul, capitala Franței, orașul romantismului și al celor mai impunătoare monumente, un oras care reprezintă o adevărată oază de plăcere pentru turiștii cărora le place să descopere locuri noi.

Cu o vastă ofertă în materie de opțiuni de vizitare, de la muzeul Luvru, parcul de distracții Disneyland, turnul Eiffel , tradiționalele magazine cu produse parcă scoase din paginile revistelor sau catedrala Notre Dam. Acestea sunt doar câteva dintre obiectivele turistice importante pe care Parisul le ofera turiștilor, însă nu sunt toate, numărul lor este mai mare, iar 7 sau 10 zile sunt prea puține pentru a le descoperi pe toate.

Dacă alegi Parisul ca destinația ta de vacanță, nu ai cum să te plictisești aici, pentru că în fiecare zi ai ceva nou de descoperit și de vizitat, iar dupa câteva zile de sejur în capitala romantismului din Europa îți vei dori ca vacanța ta aici să nu se termine niciodată.

Prin intermediul platformei Aerolines puteți rezerva bilete ieftin pe ruta București-Paris și puteți beneficia de oferte de nerefuzat și neegalat. Bucurați-vă de un concediu de neuitat în poate cea mai frumoasă capitală din Europa!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.