Un concurent de la X FACTOR şi-a cerut iubita în căsătorie DIRECT pe scenă!

Un moment impresionat a avut loc duminică seară, pe scena concursului „X-Factor”. Surany Botond, unul dintre participanţii veniţi să-şi demonstreze calităţile artistice, a uimit pe toată lumea când a îngenuncheat pe scenă şi şi-a cerut iubita în căsătorie.

Aflat pe scena show-ului pentru a arăta tuturor că are factorul X, tânărul de 23 de ani a ţinut să spună că în viaţa lui există o persoană foarte specială, pentru care el face tot ceea ce face, şi anume iubita lui. Atunci când juriul l-a întrebat ce ar face cu marele premiu, dacă ar câştiga, băiatul a spus că ar cheltui toţi banii pentru femeia din viaţa lui.

Intrigaţi de mărturisirile băiatului, membrii juriului au cerut să vină şi iubita lui pe scenă. O dată fata ajunsă acolo, tipul a scos din buzunar un inel, după care a îngenuncheat în faţa ei, cerând-o de soţie.

Delia şi Dan Bittman au propus să le fie naşi. Deşi dur, Cheloo a fost şi el emoţionat. După ce fata i-a spus „Da”, Surany a interpretat melodia celor de la King of Leon, „Use Somebody”, obţinând trei de „Da” de la juraţi şi calificându-se, astfel, mai departe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.