Eleva care şi-a umilit colega şi a obligat-o să-i pupe picioarele, exmatriculată şi cercetată penal!

Eleva din Brăila care şi-a umilit colega şi a obligat-o să-i pupe picioarele a fost exmatriculată. În plus, fata, dar şi prietena ei care a filmat întreaga scenă, sunt cercetate penal, informează rtv.net.

O elevă din Brăila a fost filmată de o prietenă în timp ce a lovit şi umilit în ultimul hal o altă fată, mărul discordiei fiind, după cum rezultă din dialogul celor două, un băiat disputat de cele două.

Eleve la Colegiul Economic „Ion Ghica” din Brăila, cele două au o discuţie tipică unor adolescente cu probleme sentimentale, în care una este orbită de gelozie şi de un foarte dezvoltat simţ al proprietăţii, iar cea de-a doua răspunde spăşită şi evident speriată. Numai că teama victimei nu a înduioşat-o nicicum pe agresoare, care pe lângă faptul că i-a cerut socoteală a avut grijă să o şi umilească.

Victima a fost supusă, pe lângă înjurături, şi la o adevărată corecţie fizică, agresoarea a plesnit-o cu palmele peste faţă, a scuipat-o în repetate rânduri şi a tras-o de păr, iar totul a culminat cu momentul în care a pus-o să îngenuncheze în faţa ei şi i-a ordonat să-i pupe picioarele. Victima a „încasat” cu stoicism toate umilinţele, până când cealaltă fată i-a dat voie să plece. Însă lucrurile nu s-au oprit acolo, iar „meciul” a intrat în prelungiri, cu încă o „repriză” de înjurături, ordine şi palme peste faţă.

Întreaga scenă a fost filmată de o altă fată, care nu a avut nici măcar o dată tendinţa să intervină pentru a aplana conflictul, ci s-a rezumat la a-şi avertiza prietena că bateria telefonului este pe terminate.

Eleva bătăuşă din Brăila are 17 ani şi este acum cercetată penal pentru loviri şi alte violenţe.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.