Un jucător de la „U” Cluj a fost dat afară din apartamentul unde stătea cu chirie şi stă temporar în spital: „Trăiesc din banii părinţilor”

Problemele la Universitatea Cluj sunt din ce în ce mai grave. Fără vreun sprijin financiar, jucătorii trăiesc din banii părinţilor, iar pentru cei străini experienţa în Europa, la Cluj-Napoca, nu este una de care să-şi aducă aminte cu plăcere.

Deşi nu a prins decât 67 de minute în tricoul Universităţii în acest sezon, brazilianul Alex da Silva Braz resimte din plin criza prin care trece clubul de pe malul Someşului. Acesta a ajuns cu bagajele în stradă după ce proprietarul apartamentului în care locuia l-a dat afară deoarece clubul nu i-a mai achitat chiria. Jucătorul spune că va părăsi în iarna Clujul şi se va întoarce în Brazilia.

Fundaşul se afla în spital cu o problemă la rinichi când l-a sunat proprietarul apartamentului şi i-a spus să-şi scoată bagajele în stradă, pe motiv că nu i s-a achitat chiria de către club.

„M-a sunat proprietarul să-mi strâng lucrurile şi să părăsesc apartamentul. Am vorbit cu Cleiton să le ia el şi mă voi muta la el, după ce voi ieşi din spital. E o situaţie foarte neplăcută. Nu credeam că o să mi se întâmple aşa ceva”, a povestit Alex Braz pentru prosport.ro.

De 4 luni jucătorii Universităţii nu şi-au mai primit salariile şi nu au mai fost achitate chiriile, iar juniorii trăiesc din banii părinţilor. Pentru mulţi însă, experienţa în fotbalul din România este una nereuşită.

Investitor nou până la meciul cu CFR?

Potrivit aceleaşi surse, „Şepcile Roşii” ar putea avea un nou finanţator chiar în săptămâna dinaintea marelui derby, cu CFR programat sâmbătă, 24.11.2012. Se pare că fraţii Bultoc au aşteptat să treacă partida cu Petrolul pentru a-şi anunţa oficial intrarea în acţionariatul echipei clujene. Odată cu aceştia ar putea reveni în funcţia de antrenor principal şi Marius Şumudică, cel care şi-a prezentat demisia, chiar înaintea partidei cu Petrolul. „Nu vreau să comentez nimic despre acest subiect”, s-a rezumat să declare Gheorghiţă Bultoc.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.