Un nou jucător în probe la „U” Mobitelco

Charles Edwards „Jay-R” Strowbridge (24 ani) se află în proble la „U” Mobitelco BT Cluj-Napoca pentru următoarele două săptămâni. Evoluează pe postul de conducător de joc, măsoară 1,80 metri, 82 de kilograme şi s-a născut în 1988, în Huntsville, Alabama.

Charles Edwards Strowbridge

Strowbridge a semnat la finele lunii februarie 2012 un contract cu nemţii de la EWE Baskets Oldenburg, foştii adversari ai lui „U” Mobitelco în EuroChallenge-ul din 2008, pentru care a evoluat în 8 meciuri.

În prima parte a sezonului 2011-2012 a jucat în NBA D-League, la Rio Grande Valley Vipers, unde a avut o medie de 8,8 puncte, 2 recuperări şi 3,5 pase decisive în 20 de minute jucate pe meci, evoluând în 14 partide.

A fost coleg cu fostul component al Stelei Bucureşti, Courtney Fortson, dar şi cu Scott VanderMeer, fost jucător la Gaz Metan Mediaş.

Jay-R a jucat pentru trei echipe în NCAA. Astfel, primii doi ani de colegiu l-au gasit la Nebraska, pentru ca sezonul 2009-2010 să ajungă în tricoul celor de la Jacksonville State, iar în ultimul an de colegiu a jucat la Oregon State.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.