Un nou sens giratoriu experimental a fost instalat la intersecția străzilor Maramureșului – Giordano Bruno – Sanatoriului

Primăria municipiului Cluj-Napoca anunță amenajarea unui nou sens giratoriu, la intersecția străzilor Maramureșului – Giordano Bruno – Sanatoriului, care va fi inițial cu caracter experimental, urmând ca ulterior, dacă își va dovedi eficiența, să devină permanent.

strada-maramuresului-2-e1453220931298

Masura are ca si scop fluidizarea circulatiei si a fost aprobata in Comisia Municipala de Sistematizare a Circulatiei Rutiere si Pietonale.

De asemenea, primăria a amenajat doua praguri de sol reducatoare de viteza din asfalt pe str. Maramuresului, unul intre imobilul cu numarul postal 46 si str. Nicolae Teclu, iar celalalt in dreptul imobilului cu numarul postal 154.

Cele doua praguri de sol reducatoare de viteza din asfalt au fost semnalizate, in ambele sensuri de circulatie, cu indicatoare rutiere specifice, de tipul „Limitare de viteza la 20 km/h” si „Denivelări pentru limitarea vitezei”, respectiv cu marcaj rutier specific, tip covor de culoare rosie si “dinţi de dragon” de culoare alba, aplicat pe carosabil (pe pragurile de sol).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.