Un organizator de evenimente solicită Prefecturii Cluj ca în ședințele CJSU să existe reprezentanți din HORECA și domeniul cultural

Un organizator de evenimente din Cluj-Napoca, fostul jurnalist Andi Daiszler, a transmit o solicitare în nume propriu către Prefectura Cluj pentru a include în viitoareșe ședințe ale Comitetului Județean pentru SItuații de Urgență și câte un reprezentant al sectorului cultural și HORECA.

Daiszler susține că ar trebui să apară un grup asemeneni Breslei Cârciumarilor din Brașov, care să fie inclus în deciziile CJSU.

„Am așteptat ca și la nivelul județului Cluj să apară demersuri precum cel al Breslei Cârciumarilor din Brașov, dar n-am văzut să fie, deși înțeleg cât de afectată e toată lumea care s-a pregătit de reluarea activității doar pentru ca trei zile mai târziu să fie notificată de suspendarea ei.

Așa că, am depus o solicitare în nume propriu la Prefectura Cluj cu privire la înființarea unei liste pe care reprezentanții afacerilor din Cultură/Horeca să se poată înscrie și de pe care să fie ales unul care să aibă acces la următoarea ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, cel care decide închiderea/deschiderea localurilor, cinema-urilor, teatrelor.

Intuiesc că dacă Cultura/Horeca avea un reprezentant la întrunirea din 08.02.2021 ar fi înțeles că deschiderea localurilor din 9 va fi reanalizată pe 12 februarie când urma să fie emisă HG8/2021 și incidența din nou verificată.

Sper să-i ajute pe cei din Cultură/HORECA. Să fie un punct de plecare„, a scris Daiszler.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.