Un român și doi lusitani, primele achiziții ale CFR-ului! Cipri Deac a ales campioana din Kazahstan

CFR Cluj a început în forță perioada de transferuri și a realizat deja primele trei achiziții, care vor întări lotul pentru sezonul viitor.

Este vorba de împrumutul mijlocașului Neluț Roșu de la Concordia Chiajna, jucător care și-a făcut junioratul la CFR și care a mai jucat, sub formă de împrumut, la FC Botoșani în sezonul trecut.

„Am discutat cu Neluţ şi nu ne-am opus cererii sale. El nu s-a acomodat la noi, a evoluat mai puţin şi am înţeles de la el că este dorit de CFR Cluj. Probabil va fi direcţionat de Chiajna, club cu care se află sub contract, către CFR Cluj”, a declarat Cornel Şfaiţer, președintele Botoșaniului, conform Mediafax.

Neluț Roșu a evoluat 13 meciuri în tricoul Botoșaniului și a marcat un gol în sezonul trecut.

Continuă transferurile pe filiera portugheză

FUTEBOL-  Vitor Bruno, jogador  do Penafiel durante o treino da equipa. Estadio 25 de Abril em Penafiel. Quarta feira, 17 de Setembro de 2014.(ASF/HELENA VALENTE)
Vitor Bruno (ASF/HELENA VALENTE)

Cotat la 1 milion de euro, Vitor Bruno (25 ani) a ajuns la un acord cu formația clujeană, unde va putea evolua atât pe postul de fundaș sau ca și extremă-atacant. A doua achiziție este Dani Coelho, tot în vârstă de 25 ani, cotat la 800.000 de euro și care va putea fi folosit pe postul de fundaș dreapta. Ambii jucători au fost transferați de la formația din liga a doua portugheză Penafiel.

CFR l-a pierdut însă pe Ciprian Deac, care a ajuns la un acord cu campioana din Kazahstan, FK Aktobe, potrivit stiridesport.ro.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.