Un rugbyist de la „U” Prodvinalco, desemnat antrenor la echipa de haltere a Universității Cluj

Începând din acest an, Vlad Voivod va îmbrăca tricoul alb-negru atât din postura de jucător la echipa de rugby „U” Prodvinalco, cât și din cea de antrenor la secția de haltere a CS „U”.

vlad voivodFost halterofil timp de 15 ani, a renunțat la acest sport din cauza unei accidentări. Neputând să stea departe de sport a ales să practice rugby-ul. Acesta a mai fost legitimat la Clubul Sportiv Universitatea Cluj, însă nu a bifat nici un joc oficial, motiv pentru care a plecat la CS Mănăștur, unde a activat sezonul trecut.

„Am activat ca și halterofil timp de 15 ani și dintotdeauna mi-am dorit să antrenez. Mă bucur că mi s-a ivit această șansă și sper să avem cât mai multe rezultate bune cu secția. În ceea ce privește rugbyul, sunt încântat că mi s-a dat votul de încredere să joc la echipă. Experiența acumulată la CS Mănăștur și evoluțiile bune m-au ajutat să revin la această echipă. Îi știu pe majoritatea jucătorilor, m-am antrenat cu ei, deci nu va fi o problemă cu acomodarea și sper să avem o evoluție cât mai bună în campionat”, a declarat Vlad Voivod.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.