Universitatea Cluj şi-a prezentat lotul la Grand Hotel Italia

Prezentarea lotului cu care Universitatea Cluj va ataca în noul sezon competiţional 2012-2013 a avut loc într-o sală plină de rafinament a hotelului Grand Hotel Italia din cartierul Bună Ziua şi a fost precedată de o conferinţă de presă la care a participat şi preşedintele Consiliului Judeţean, Horia Uioreanu. Printre invitaţi s-a numărat şi Remus Câmpeanu, fosta mare glorie de pe Ion Moina, dar şi câţiva consilieri judeţeni şi suporteri, circa 100-150 de persoane au fost prezente, cu tot cu jurnalişti. Ana-Maria Prodan, preşedintele executiv al clubului, a ales această locaţie de 5 stele într-un mediu elegant al unui hotel unicat în oraş, motivând că ea nu crede în concerte şi amicale.

„Nu cred în concerte sau meciuri amicale, de aceea am ales un mediu elegant, un hotel unicat in oraş. O prezentare serioasă aşa se face. Facem faţă fără probleme în Liga 1, am încredere în echipă şi în Claudiu. Eu sper să joc în Europa League, dar să rămânem cu picioarele pe pământ”, a declarat Ana Maria Prodan.

Claudiu Niculescu a declarat că mai are nevoie de un singur atacant pentru că el nu este sigur dacă va juca în acest sezon.

„Dacă mai vine un atacant pot spune că sunt mulţumit. Am mai trecut prin situaţii dificile prin ’98-’99 la Craiova şi nu sunt speriat. Pot spune că asta mă ambiţionează. Vrem să ne clasăm între primele 10 echipe, eu pot îndeplini acest obiectiv şi cred că pot să duc treaba cu brio până la final. Alex Păcurar va rămâne la club şi va fi primul căpitan. Acum sunt la început de carieră şi vreau să rămân la „U”, iar singurele echipe pe care nu le-aş putea antrena niciodată sunt Steaua şi CFR Cluj”, a declarat Clau-Coach, care a stârnit aplauzele fanilor prezenţi.

Lot „U” Cluj – sezon 2012-2013

Portari:
Ionuţ Boşneag, Florin Matache
Fundaşi: Raul Ciupe, Adrian Popa, Rareş Cucui, Eduard Nicola, Szolt Szilagyi, Paraskeuas Christou, Gaston Mendy, Plamen Krumov, Erico da Silva
Mijlocaşi: Bogdan Pătraşcu, Dragoş Firţulescu, Vasile Gheorghe, Alex Păcurar, Da Silva Braz, Ales Monteiro, Paulinho Pestana, Dinu Viorel, Cleiton Campos, Roberto Iancu, Apostol Muzac
Atacanţi: Cristinel Gafiţa, Octavian Drăghici, Andrei Voican, Alex Dos Santos

credit foto: Rus Daniel

Antrenor principal: Claudiu Niculescu
Antrenor secund: Emil Ursu
Preparator fizic: Marco Curletti
Antrenor cu portarii: Emil Szolomajer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.