UNTOLD-ul s-a încheiat, Clujul se pregăteşte pentru „Vamos a la Playa”, pe Plaja Grigorescu!

O nouă ediţie a evenimentului „Vamos a la Playa” va începe mâine, 7 august, şi va ţine până în 12 august, pe Plaja Grigorescu, un loc plin de farmec, care are şi o plajă de nisip și un tăpșan înierbat, cu sălcii bătrâne și umbroase, și mai ales are apa râului la picioare.

Organizatorii de la Asociaţia Urbannect vor fi responsabili cu distracția și relaxarea. Piscine, șezlonguri, jocuri de plajă și de societate, muzica ambientală, concursuri, quiz, ateliere pentru copii, concerte, petreceri, ateliere culinare, food & drinks și, mai ales, aerul de vacanță.

RadioVacanța, turnul salvamarului, pozarul, cantina, porumbul fiert, berea, dar mai ales atmosfera de terasă ne vor ajuta să ne simțim „ca la mare”.

Pentru o săptămână litoralul se mută în Cluj!

Vamos a la Playa este un concept construit de Urbannect cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca.

A debutat în 2015 și s-a desfășurat în luna august a fiecărui an, în aceeași locație: Plaja Grigorescu. Proiectul susține strategia noastră de a promova experimentarea nemijlocită a spațiului public și de încurajare a cetățeniei active.

Reunește conceptele de Urban Living Room și Beaches in the City, invitând cetățenii să devină actori în transformarea dinamică a orașului.

El este un experiment destinat să demonstreze că orașul câștigă succes și notorietate prin acțiuni inovative, dezvoltate interactiv, la nivelul străzii.

Iată programul oficial:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.