Urmele campaniei electorale la Cluj, după mai bine de o lună de la alegerile parlamentare

Două panouri electorale cu proaspătul senator Alin Tişe încă mai pot fi zărite în Cluj-Napoca, la mai bine de o lună de la alegerile din 9 decembrie 2012, unul se află la sensul giratoriu de la hipermarket-ul Cora şi celălalt lângă podul Napoca, ambele sunt rupte.

Panoul electoral al lui Alin Tise de la Podul Napoca, dupa o luna de la alegerile parlamentare. foto eClujeanul

Campania electorală agresivă derulată în luna decembrie a anului trecut pentru alegerile parlamentare a lăsat urme pe imaginea oraşului.

Deşi însemnele electorale trebuiau curăţate înainte de data de 9 decembrie, potrivit regulamentului, în multe locaţii din oraş ele încă mai există şi astăzi, la mai bine de o lună de la încheierea scrutinului.

Şi proaspătul deputat Steluţa Cătăniciu (USL) are un afiş electoral în oraş, pe clădirea unei spălătorii auto de pe varianta Zorilor – Mănăştur.

De asemenea, pe strada Eugen Ionesco din cartierul Zorilor, Daniel Buda (ARD) încă mai zâmbeşte frumos pe câteva panouri electorale prinse de stâlpii de iluminat.

Nici PPDD nu a binevoit să cureţe oraşul de afişele candidaţilor proprii. Astfel că, pe Aleea Stadionului şi pe gardul care împrejmuieşte şantierul de la noua sală polivalentă îi mai putem vedea pe Mirel Ţăgoreanu şi Alexandru Ţermure.

Nu am verificat toate cartierele, dar imaginile de mai jos nu sunt singurele exemple.

[nggallery id=11]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.