Vă e dor de cartodrom? Ați vrea să fie construit unul la Cluj?

Vechiul cartodrom din cartierul clujean Gheorgheni a fost desființat pentru a fi construită actuala Bază Sportivă de la capătul liniei „3”.

O imagine postată pe grupul de Facebook Amintiri din Vechiul Cluj cu vechiul Cartodrom a stârnit nostalgia multor clujeni care și-ar dori din nou să vadă un nou Cartodrom la Cluj-Napoca.

„Da erau concursuri frumoase, am participat si eu pacat ca distrug tot si nu mai faca decit caca si alceva nimic nu stiu sa impleteasca trecutul cu viitorul”, a scris Lucian Benu.

„Cartodromul din Gheorgheni… Era fantastic!”, a scris Ioan Costin.

„Acum avem parc, avem alei iluminate noaptea fără vizitatori, totul pe bani publici măcar de stinge luminile care ard inutil, doar le plătim”, a scris si Kiss Marton.

„Am avut prieten, campion național ca karturi, pe cartodrom Gheorgheni, iși repara cartul, erau concursuri, câteodată se închiriau kart cu 6 lei, nu mai știu, tura era atâta sau un anumit timp. Deci aici o fost într o vreme mișcare serioasa pana în 90”, a comentat Razvan Mihailescu.

Municipalitatea clujeană nu are niciun plan sau proiect care să vizeze un viitor cartodrom la Cluj-Napoca, deși cerere ar exista din partea iubitorilor de automobilism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.