Valul 4 de COVID la Cluj. Emil Boc dă asigurări: „Economia nu se va inchide. Certificat de vaccinare pentru acces la restaurante si terase”

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat că economia nu va fi închisă la Cluj, iar accesul în restaurante și la terase se va putea face doar cu certificatul de vaccinare COVID.

”Trendul asta e crescator de vreo 10 saptamani, la nivel national. Pot spune ca economia Clujului nu se va inchide, retaurantele si restaurantele nu se vor inchide.

Am discutat, in permanenta, cu primul ministru si cu ceilalti factori autoritari pentru ca, in cazul in care se depaseste pragrul de 3 la mie, sa se impuna certificatul verde, ceea ce mi se parte firest si normal. Adica, nu inchizi pravalia, ci ii faci pe oameni responsabili, sa aiba vaccin, test sau dovada ca a trecut prin boala Premierul a fost de acord. Mesajul e acesta: gratuit, dragi clujeni sa va vaccinati.

Pandemia nu trebuie sa opreasca viata, ci noi trebuie sa ne vaccinam, sa oprim pandemia”, a declarat edilul Emil Boc, la un post de radio local.

Municipiului Cluj-Napoca a avut o rată de infectare COVID-19 marți de 2 cazuri la mia de locuitori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.