Emil Boc i-a răspuns lui Rafila cu privire la posibila carantinare a Clujului după UNTOLD: „De grija noastră să nu moară, să își ia rucsacul și să meargă să vaccineze oameni prin țară”

Reprezentantul României la OMS, Alexandru Rafila, a declarat că municipiul Cluj-Napoca ar putea fi primul oraș care va intra în carantină, din cauza festivalului Untold.

Edilul Emil Boc i-a dat replica în această dimineață la un post local și l-a îndemnat să meargă prin țară să vaccineze oameni și să susțină campania de vaccinare.

„Eu am mai spus: putem fi populari sau impopulari. Cred că prioritatea trebuie să fie funcţionarea şcolilor faţă în faţă, dacă nu vrem să nenorocim această generaţie de copii de tot. Chestiunea asta, că e 6, că e nu ştiu ce (n.r. – incidenţa de la care s-a decis să se facă trecerea la online)… vreau să vă zic un lucru, că domnul Boc este extrem de popular la Cluj. Domnul Boc, datorită faptului că a fost amfitrionul, susţinătorul şi promotorul acestui festival de la Cluj va fi şi cel care va ‘beneficia’ de primul mare oraş din România în carantină – acesta va fi Cluj-Napoca”, a declarat Rafila, citat de romaniatv.net.

„Sa isi vada de treaba lui, de grija noastra sa nu moara. Si mai bine ar fi, sa isi ia rucsacul si sa mearga sa vaccineze oameni prin tara, asa cum i-ar sta bine unui reprezentant al Organizatiei Mondiale de Sanatate. Sa lase vorbele, de vorbe suntem satui”, a declarat edilul Emil Boc.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.