Vasile Miriuță s-a despărțit de CFR Cluj după o victorie categorică cu CSMS Iași

CFR Cluj a câștigat fără drept de apel partida de pe teren propriu cu CSMS Iași, scor 4-0, ultima pentru Vasile Miriuță în calitate de tehnician al echipei din Gruia. Acesta și-a anunțat demisia și va semna cu echipa maghiară Gyor pentru doi ani.

„Lanterna roșie” a Ligii I, CSM Iași, nu le-a pus prea mari probleme feroviarilor, care au trecut la conducere după șase minute de joc, după ce Ivanovski a înscris cu capul din centrarea de pe stânga a lui Jazvic (6), ultimul ratând singur cu portarul două minute mai târziu (8). S-a intrat la cabine cu 1-0, dar vișinii au rezolvat meciul în partea a doua, contabilizând unul dintre cele mai clare succese Mai întâi, Gregory Tade a profitat de o ieșire hazardată a lui Caparco și a înscris cu o lovitură de cap (67). Ivanovski face „dubla” cu un șut plasat din 12 metri (79), iar Jazvic a stabilit scorul final cu un șut de la 17 metri (81).

CFR rămâne astfel pe locul doi în Liga 1, la cinci puncte de liderul Steaua, urmând ca în etapa viitoare să joace în Giulești, cu Rapidul, sâmbătă, 29 noiembrie, ora 20:30.

Echipele de start:

CFR Cluj: Felgueiras – Susic, Ene, Rada, Camora – Petrucci, Monroy – Chanturia, Jazvic, Fl. Costea – Ivanovski

Rezerve: Vâtcă, T. Lopes, S. Veres, Tade, Carp, Jakolis, J. Simoes

CSMS Iaşi: Caparco – I. Voicu, Plămadă, Munteanu, Novac – Olah, Creţu – Bosoi, Bole, Ciucur – Dobre

Rezerve: Grahovac, Vişa, Crengăniş, Mitic, Bădic

Arbitru: Florin Marcu.

Asistenţi: V. Marinescu, G. Bârjac

Vasile Miriuță și-a anunțat demisia oficială de la CFR și va pleca în Ungaria, unde Gyor i-a pregătit un contract pentru doi ani de zile.

„Nu mai am cuvinte pentru acesti băieţi minunaţi. A câta oară au demonstrat că sunt adevăraţi profesionişti! Datorită lor am făcut aceste puncte. Le voi da un pahar de bere, mergem mai departe. Da, a fost ultimul meci. Mi-aş fi dorit din suflet să mă bat cu Steaua, nu s-a putut. Le mulţumesc că mi-au dat această şansă, domnului Paszkany, lui Iuliu Mureşan, lui Răzvan Zamfir, celor de la Piatra Neamţ că m-au adus în România. Sincer, nu am mai putut, a fost greu în ultimele luni. Merg la Gyor să fac performanţă, am semnat pe doi ani şi jumătate. Am luat decizia să plec de o lună. Mie când cineva îmi promite ceva şi nu ţine de cuvânt, a doua oară poate să-mi aducă tot aurul din lume. Plec cu fruntea sus, fără să mă cert cu nimeni”, a declarat Vasile Miriuță la Look TV.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.