Victorie la Oradea pentru handbaliștii clujeni

Echipa de handbal masculin a Universității Cluj s-a impus sâmbătă, cu scorul de 34-33, în confruntarea cu CSM Oradea.

u cluj handbal masculin

Partida a avut loc în Sala „Antonio Alexe” şi a contat pentru etapa a V-a a Diviziei A – Seria B. Meciul dintre cele două echipe a fost unul extrem de echilibrat, clujenii reuşind să încline balanţa în favoarea lor în partea secundă, după ce la pauză erau conduşi cu 18-15.

„Sunt bucuros că am realizat prima victorie, mai ales pe terenul unei echipe puternice. După cum arată și rezultatul, a fost un meci greu, echilibrat, în care, deși am început mai ezitant, am reușit să ne revenim în meci și să ne adjudecăm victoria. Băieții au respectat indicațiile tactice și vreau să îi felicit pentru dăruirea, voința și puterea de luptă de care au dat dovadă. Sper ca această victorie să fie doar începutul unei lungi serii de reușite”, a declarat Radu Samoilă, antrenorul handbaliștilor clujeni.

În etapa următoare Universitatea Cluj va sta din cauza numărului impar de echipe din cadrul Seriei B a Diviziei A. Aşadar, clujenii vor juca abia în data 18 octombrie, atunci când vor primi vizita celor de la HC Sibiu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.