Victorie pentru voleibaliste, înfrângere pentru voleibalişti în acest weekend

După înfrângerea suferită în prima etapă la Timişoara, cu UVT ACS Agroland, scor 3-0, echipa de volei feminin „U” NTT Data Cluj a obţinut sâmbătă, 3 noiembrie, primul succes din sezonul 2018-2019, scor 3-0 (25-23 / 25-22 / 25-23), în etapa a doua a Diviziei A1, în cadru primei partide disputate pe teren propriu din noul sezon.

Într-o partidă disputată în Sala Sporturilor „Horia Demian”, „studentele” pregătite de Luminiţa Trombiţaş s-au impus, fără probleme, şi au reuşit să înscrie meciul în trei seturi, toate câştigate, ce-i drept, la limită.

În etapa viitoare, „U” NTT Data Cluj va juca pe terenul formaţiei CSM Volei Alba-Blaj, sâmbătă, 10 noiembrie.

De cealaltă parte, voleibaliştii clujeni au cedat sâmbătă, tot pe teren propriu, cu nou-promovata CSM Câmpia Turzii, scor 1-3 (25-15 / 20-25 / 14-25 / 22-25), în etapa a 4-a a Diviziei A1.

Clujenii au reuşit să se impună în primul set la o diferenţă considerabilă de 10 puncte, dar Câmpia Turzii au revenit în joc şi a obţinut o serie de trei seturi câştigate la pas.

În etapa următoare, voleibaliştii se vor deplasa la Piatra Neamţ pentru a întâlni formaţia locală, sâmbătă, 10 noiembrie.

Foto © Marius Jucan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.