Vrei să îți echipezi apartamentul după noile tendințe High-Tech? Iată câteva idei!

Stilul futurist devine din ce în ce mai prezent în viața fiecăruia. Formele ciudate, fără regularitate sau margini bine delimitate, fac ca designul unic să-i atrage pe mulți, dar să-i și sperie pe tot atâția. Până la urmă, e vorba de gust, iar dacă acest stil îți vorbește, nu ar trebui să conteze părerea nimănui.

Dacă încă nu ți-ai echipat locuința cu noile dispozitive high tech după controversatele tendințe futuriste doar pentru că nu ai știut cum, atunci ai ajuns unde trebuie. Citește mai jos și află tot ce trebuie să știi despre acest stil!

  Iată ce dispozitive trebuie să ai în casă pentru a aduce viitorul în prezent!

  1. Televizorul transparent

Una dintre cele mai noi apariții pe piața de dispozitive inteligente, televizorul revoluționar creat de Michael Friebe surprinde și atrage în același timp. Cu un design elegant, el combină convenționala tehnologie LCD cu ultimele funcții TOLED pentru display. Acestea permit crearea unei imagini dinamice non-transparente, cu întreaga varietate de culori și contraste între alb și negru, numai că transpusă acum pe un ecran de sticlă. 

Dacă vrei să îți modernizezi casa, atunci nu ar trebui să îți lipsească acest televizor unic, care nu doar că nu încarcă spațiul, având în vedere dimensiunile mari, ba din contră, creează senzația de lărgire a acestuia!

  1. Clanțele ce se dezinfectează singure

Mai ales în contextul actual al pandemiei, toată lumea a devenit mult mai atentă la igiena mâinilor. Cum riscul infectării este foarte mare, trebuie să ai foarte mare grijă ce atingi atunci când ești plecat sau când ajungi acasă. Mănușile au devenit, de aceea, extrem de necesare, mai ales când mergi la cumpărături și nu știi cine a pus mâna pe produse înaintea ta.

Dar dacă toate aceste probleme ar dispărea complet? Dacă ar exista o clanță inteligentă care să se dezinfecteze singură imediat după ce este atinsă? Riscul de infectare ar fi diminuat cu mult, ai spune, dar această tehnologie nu există încă. Ei bine, aici greșești. 

Cele mai noi tehnologii au reușit crearea unei clanțe dotate cu lampă UV, care, atunci când nu este folosită, dezinfectează singură suprafața. Atunci când este atinsă și presată, lampa se stinge imediat, fiind astfel extrem de sigură. 

Spălatul pe mâini ar trebui, totuși, să rămână un obicei bine fixat în mintea tuturor, dar o nouă metodă de prevenție este mereu binevenită! 

  1. Corpurile de iluminat

Când vine vorba despre o casă futuristă sau high tech, nu poți omite corpurile de iluminat. Ele stau la baza acestor tendințe de design interior, cele fără de care locuința ta și-ar pierde mai mult de jumătate din farmec. În cazul lor, niște aparate revoluționare nu sunt necesare, căci diferența aici o face propria ta imaginație.

Îți poți decora casa după cum dorești, chiar și cu niște corpuri de iluminat accesibile ca preț. Trebuie doar să acorzi atenție sporită locului unde vrei să le montezi. Cu spoturile din tavan nu greșești niciodată, însă cu cât mai multe surse de lumină, cu atât mai bine. Găsești cele mai bune aplice LED pe Led-Zone.ro, însă nu trebuie să uiți nici de lămpi sau lustre. 

  1. Cada transformabilă de tip lalea

Poate și tu te-ai aflat în situația alegerii dintre cadă sau duș. Poate, în unele zile, tot ceea ce ai nevoie este o baie caldă și lungă în urma căreia să te relaxezi complet; poate, în altele, ai fost atât de ocupat încât un duș de 5 minute a fost singurul lucru pe care l-ai putut face. Acum însă, nu mai trebuie să alegi între cele două!

Având în minte problema băilor de mici dimensiuni, Piotr Pyrtek a creat cada transformabilă în formă de lalea. Exact ca floarea care îi poartă numele, ea stă pe verticală, având o jumătate care se poate desface. 

Dacă vrei să faci o baie, deschizi compartimentul și ai obținut o cadă. Dacă optezi, în schimb, pentru un duș, atunci după ce intri înăuntru, închizi clapeta, iar dispozitivul se va comporta ca o cabină de duș. 

Cu un design frumos și foarte practic, cada de tip lalea este tot ceea ai nevoie!

Acestea sunt doar câteva dispozitive, însă piața prezintă mult mai multe device-uri de acest tip. Tot ce trebuie să faci este să îl cauți pe cel care ți se potrivește cel mai bine. Deci nu mai ezita și transformă-ți casa într-un loc venit din viitor!  

Sursă foto: Unsplash.com, Pinterest.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.