Zeci de medici clujeni au fost refuzați ieri de la vaccinare

Un grup de medici clujeni care s-au prezentat vineri în centrele de vaccinare pentru imunizarea împotriva COVID-19, după ce s-au programat pe platforma online creată de STS, au rămas nevaccinați.

Reprezentanta medicilor de familie din Cluj, Emiliana Costiug, a precizat pentru Europa FM că, odată ajunși la centrele de vaccinare, medicii ar fi constatat că programările lor erau dublate. 

„După ce au obținut programarea, la fața locului au fost refuzați de la vaccinare, pe motiv că centrele de vaccinare nu văd persoanele care au programare și ca urmare s-au suprapus programările. Au fost rugați să se reprogrameze după data de 18”, a spus Emiliana Costiug.

Pe de altă parte, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, medicul colonel Valeriu Gheorghiță, a spus într-un interviu acordat Europa FM că, de fapt, problema nu ține de platforma de programare, ci angajații de la Spitalul Județean au ales să vaccineze mai întâi angajații proprii, neînscriși în platforma națională de programare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.