Zilele Porților Deschise în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”

Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”, cunoscut clujenilor drept parcul Babeș, își va deschide porțile pentru toți clujeni timp de trei zile.

Parcul BabesUniversitatea Babeș-Bolyai, în parteneriat cu Grupul de inițiativă civică S.O.S. (Societate Organizată Sustenabil) și proiectul Pata Cluj, cu susținerea Fundației Comunitare prin fondul In-Joy, organizează Zilele Porților Deschise ale Parcului Sportiv „Iuliu Hațieganu”, în perioada 6-8 noiembrie 2015.

Dacă în mod obişnuit clujenii trebuie să plătească o taxă de doi lei pentru a avea acces în baza sportivă, timp de trei zile accesul se va face fără plată. Evenimentul va debuta cu o expoziţie-foto cu tema „Parcul Sportiv – Care a fost viziunea interbelică pentru cel mai mare parc al orașului?”, organizată la Sala de Atletism din interiorul Parcului Sportiv „Iuliu Hațieganu”.

Parcul Babeș a trecut, în ultimii ani, printr-un amplu proces de modernizare, având acum un teren sintetic de fotbal de peste 100 de metri, terenuri de beach volley, baschet şi handbal.

Proiectul a fost finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, axa prioritară 3 – îmbunătăţirea infrastructurii sociale, valoarea totală fiind de 25,3 milioane de lei. Conform datelor furnizate de UBB, anul trecut, universitatea a investit peste 20 de milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.