4.000 de participanţi, la prima ediţie S*NOVA la Sala Polivalentă

Prima ediție a evenimentului de lansare a conceptului S*NOVA desfășurat la Sala Polivalentă vineri, 6 martie, a strâns aproximativ 4000 de tineri dornici de distracție, atât din Cluj, din toată țara, precum și din străinătate.

SNOVA sala polivalenta3 6 martie 2015

Experienţa a fost unică, Sala Polivalentă fiind prezentată sub un concept nou, cu pereți din pânză neagră și elemente de butaforie combinate cu vizualuri digitale și video-mapping, alături de un sistem de sunet de top (Funktion One).

Startul a fost dat de către K!D Chriss & Mihigh, reprezentanţii clubului Midi, urmați apoi de berlinezii de la Pan-Pot şi terminând în stilul techno-ului napoletan cu Marco Carola.

Marco Carola
Marco Carola

Marco Carola revine de fiecare dată cu entuziasm în Romania, şi mai ales la Cluj-Napoca, unde este familiar cu publicul din Transilvania. Ambasadorul muzicii techno, un artist revoluţionar al muzicii electronice încă de la începutul anilor ’90, s-a bucurat de publicul prezent vineri la Sala Polivalentă şi nu a dezamăgit, având un set de zile mari ce a ţinut până a doua zi la ora 10:00am.

SNOVA sala polivalenta2 6 martie 2015

SNOVA sala polivalenta 6 martie 2015

Feedback-ul celor prezenţi la eveniment a apărut încă de a doua zi și reprezintă o confirmare a dorinţei publicului din România, şi nu numai, de a participa la astfel de evenimente de amploare.

„Felicitări Club Midi & Sunrise pentru profesionalismul de care ați dat dovadă la organizarea evenimentului S*NOVA”, a precizat conducerea Sălii Polivalente.

„O seara extraordinara, o echipa de profesionisti inca de la intrare si pana la sfarsitul evenimentului. Va felicit pe toti pentru acest eveniment!” – Ioan Bledea

„Line up super! Oameni super!” – Lucian Mladin

„Frumos, superb, l-am asteptat 2 ani pe Carola si a meritat din plin!” – Stroia Ionut

„Super reusit eventul. Nimic de reprosat! La cat mai multe!” – Adi Todoran

„Cel mai tare party! Felicitari club Midi!!!!” – Crisan Daniel

„Last night… was…. MADNESS IN CLUJ!” – Horatiu Iesan

„Clujul ala parca e in alta tara !!! oamenii aia chiar stiu sa se distreze!!!” – Sergio Moratti

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.