Flori pentru florăresele din Cluj, de 8 martie, o inițiativă lăudabilă a Asociației Magic People

Voluntarii Asociației Magic People au colindat duminică, 8 martie, florăriile din centrul Clujului, de unde au cumpărat o floare pe care le-au oferit-o ulterior florăreselor cu ocazia Zilei Femeii.

FloriPentruFlorarese2015_037

„Ne-am gândit că, de 8 martie, toate femeile primesc flori de la soț, iubit, prieteni, colegi sau copii. Însă, doamnele care lucrează în florării și contribuie la bucuria altor femei nu primesc flori. Tocmai de aceea, am vrut ca anul acesta să schimbăm acest obicei și să le facem o surpriză placută florăreselor. Așa că am mers în florăriile din Cluj, am cumpărat câte o floare pe care mai apoi am dăruit-o florăreselor”, au precizat reprezentanții Magic People.

Florăresele au primit cu emoție acest gest. „De câți ani am florăria deschisă, nu am primit nicio floare! Vă mulțumesc din suflet!” – a fost reacția unei florărese.

Inițiativa a fost realizată din fonduri proprii ale voluntarilor, însă speră ca în 2016 să primească susținere și din partea altor companii care să le permită să ajungă la florăriile din țară și chiar din străinătate.

Alături de voluntarii Magic People au fost și băieții de la Beard Brothers, care au filmat și imortalizat momentele.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.